Direct gratis & vrijblijvend toegang

Vul eenmalig je gegevens in en krijg direct gratis en vrijblijvend toegang tot de complete bibliotheek.

Omschrijving

Het thema Inclusieve Leefomgeving staat in deze editie centraal. 

Een inclusieve leefomgeving is een omgeving waarin iedereen kan meedoen, waarin iedereen zich thuis voelt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het zit vaak in kleine dingen. Heb jij een laag inkomen? Dan heb je geen recht op een creditcard. Heel veel diensten, waaronder een abonnement op een deelfiets, worden dan moeilijker bereikbaar. Of denk aan de groeiende groep ouderen die moeite hebben met de digitalisering van de samenleving. Toegankelijkheid, ook zoiets. Ondanks alle goede bedoelingen gaat het nog heel vaak mis. En moet er achteraf van alles aangepast worden om een gebouw of de omliggende publieke ruimte toegankelijk te maken.

In dit Biind Magazine geven we je een hoop inspiratie om te komen tot die inclusieve leefomgeving. Er is echter niet één manier. Het is een kwestie van scherp blijven. Heb ik alle stakeholders betrokken bij mijn project? Heb ik nagedacht over toegankelijkheid? Is mijn team divers genoeg om de juiste koers te bepalen? Net als een goed milieu begint ook inclusie vooral bij jezelf.

Merk

Biind

Details

Maand / jaar:maart 2021
Status:Gratis online
Levertijd:Direct beschikbaar

Deel deze pagina

Meer in Openbare Ruimte

Terug naar boven